Työnohjaajille suunnattu Personal & Supervisor Coach -koulutus alkaa marraskuussa – hae mukaan!

Personal & Supervisor Coach-koulutuksessa yhteistä oppimista ohjaavat kokeneet työnohjaaja- ja coach-valmentajat Sirkku Ruutu, Raija Peltola ja Päivi Kupias, jotka ovat myös julkaisseet useita ohjaustyötä käsitteleviä tietokirjoja. Sirkku Ruudun julkaisuista voit lukea lisää täältä ja Päivi Kupiaksen ja Raija Peltolan täältä.

Siria Oy:n ja Tevere Oy:n yhteistyössä toteuttama Personal & Supervisor Coach -koulutus on suunnattu koulutetuille työnohjaajille. Koulutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa huomioidaan osallistujien aikaisempi ohjausosaaminen. Koulutus pätevöittää sinut ICF-coachiksi, ja voit halutessasi koulutuksen jälkeen hankkia itsellesi ACC-, PCC- tai MCC- sertifikaatin.

Koulutus koostuu kahdesta eri moduulista. Ensimmäinen Personal coach -moduuli pureutuu coachingin ydintaitoihin. Sen aikana perehdyt coaching-ajatteluun sekä sen yhtäläisyyksiin ja eroavaisuuksiin työnohjaus-ajattelun kanssa. Toisen Supervision coach -moduulin aikana paneudutaan coachien työnohjaajana toimimiseen. Voit tutustua koulutuksen esitteeseen täältä ja alustavaan koulutusohjelmaan täältä.

Coachien työnohjaajan on hyvä olla sekä kouluttautunut työnohjaajaksi että pätevöitynyt coachiksi. Tässä koulutuksessa pätevöidyt coachiksi ja erikoistut coachien työnohjaajaksi. Tarve coachien omaan työnohjaukseen tulee tulevaisuudessa kasvamaan. Nyt sinulla on mahdollisuus olla Suomessa ensimmäisten joukossa tarjoamassa tätä palvelua muille coacheille.

Lämpimästi tervetuloa valmennukseen!

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisätietoja suoraan kouluttajilta tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@tevere.fi.

Päivi Kupias
+358 40 7655 655
paivi.kupias(at)tevere.fi

Raija Peltola
+358 40 849 2550
raija.peltola(at)tevere.fi

Osallistujien kokemuksia Personal & Supervisor Coach -koulutuksesta:

 

”Coachina ja työnohjaajana on tärkeä aika-ajoin reflektoida ja tunnistaa omaa ohjaajaidentiteettiään sekä sen kehittymistä. PSC-koulutus on antanut tähän hyvän tilaisuuden. Se on auttanut kyseenalaistamaan itsellä olleita käsityksiä omasta ohjaustyylistä ja innostanut kokeilemaan uudenlaista tekemisen tapaa.

Opettajilla on vuosien kokemus ja vankka ammattitaito ohjauskentältä. Heidän ohjauksessaan sekä keskusteluissa monipuolisen ohjaustaustan omaavissa vertaisryhmissä ovat antaneet paljon uusia ideoita ja pohdittavaa omaan työhön coachina ja työnohjaajana. Koulutuksessa pureudutaan konkreettisesti ja syvällisesti ydintaitoihin, joihin kokenutkin ohjaaja saa taatusti uutta, tuoretta näkökulmaa.”

 

”Koulutus tarjosi hienon mahdollisuuden tutkia omaa ajattelua, osaamista ja kaikkea kertynyttä kokemusta niin työnohjaajana kuin coachinakin. Coachien työnohjaaminen on lähtökohdissaan niin haastava asetelma, että sai todella herkullisella tavalla haastaa omaa ajattelua aivan äärimmilleen. Toistaiseksi tämä koulutus on ollut työurani aikana käymistäni koulutuksista kaikkein vaikein ja samalla vaikuttavin. Kouluttajat osaavat haastaa osallistujat sekä itsensä aivan ensiluokkaiseen dialogiin.”

KIRJOITA HAKUSANA TÄHÄN JA PAINA ENTERIÄ