Työnohjaajille suunnattu Personal & Supervisor coach-koulutus alkaa syksyllä 2020

Teveren ja Sirian yhteistyössä toteuttama Personal & Supervisor coach -koulutus alkaa marraskuussa 2020. Koulutus on Suomessa ainoa laatuaan. Tällä hetkellä on käynnissä ensimmäinen toteuttamamme Personal & Supervisor coach -koulutus.

Koulutus on suunnattu koulutetuille työnohjaajille. Huomioimme koulutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa osallistujien aikaisemman ohjausosaamisen. Koulutus pätevöittää sinut icf-coachksi ja voi halutessasi koulutuksen jälkeen hankkia itsellesi ACC-, PCC- tai MCC- sertifikaatin.

Koulutus koostuu kahdesta eri moduulista. Ensimmäinen Personal coach -moduuli pureutuu coachingin ydintaitoihin. Sen aikana perehdyt coaching-ajatteluun sekä sen yhtäläisyyksiin ja eroavaisuuksiin työnohjaus-ajattelun kanssa. Toisen Supervision coach -moduulin aikana paneudumme coachien työnohjaajana toimimiseen.

Coachien työnohjaajan on hyvä olla sekä kouluttautunut työnohjaajaksi että pätevöitynyt coachiksi. Tässä koulutuksessa pätevöidyt coachiksi ja erikoistut coachien työnohjaajaksi. Tarve coachien omaan työnohjaukseen tulee tulevaisuudessa kasvamaan. Nyt on eturivin mahdollisuus olla Suomessa ensimmäisten joukossa tarjoamassa tätä palvelua muille coacheille. Haku syksyn koulutusryhmään alkaa helmikuun alussa.

Koulutuksen esitteen löydät täältä: supervision-koulutusesite-syksy-2020

Tutustu tarkemmin koulutuksen sisältöihin ja alustavaan ohjelmaan: alustavat-koulutussisallot-ja-paivat-supervision-2020

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisätietoja suoraan kouluttajilta tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@tevere.fi.

Päivi Kupias
+358 40 7655 655
paivi.kupias(at)tevere.fi

Raija Peltola
+358 40 849 2550
raija.peltola(at)tevere.fi

KIRJOITA HAKUSANA TÄHÄN JA PAINA ENTERIÄ