Työnohjaajille suunnattu Personal & Supervisor Coach -koulutus alkaa marraskuussa – hae mukaan!

Personal & Supervisor coach-koulutus alkaa jälleen marraskuussa! Kouluttajina toimivat kokeneet työnohjaaja- ja coach-valmentajat Sirkku Ruutu, Raija Peltola ja Päivi Kupias, jotka ovat myös julkaisseet useita ohjaustyötä käsitteleviä tietokirjoja. Sirkku Ruudun julkaisuista voit lukea lisää täältä ja Päivi Kupiaksen ja Raija Peltolan täältä.

Siria Oy:n ja Tevere Oy:n yhteistyössä toteuttama Personal & Supervisor Coach -koulutus on suunnattu koulutetuille työnohjaajille. Huomioimme koulutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa osallistujien aikaisemman ohjausosaamisen. Koulutus pätevöittää sinut ICF-coachiksi, ja voit halutessasi koulutuksen jälkeen hankkia itsellesi ACC-, PCC- tai MCC- sertifikaatin.

Koulutus koostuu kahdesta eri moduulista. Ensimmäinen Personal coach -moduuli pureutuu coachingin ydintaitoihin. Sen aikana perehdyt coaching-ajatteluun sekä sen yhtäläisyyksiin ja eroavaisuuksiin työnohjaus-ajattelun kanssa. Toisen Supervision coach -moduulin aikana paneudumme coachien työnohjaajana toimimiseen.

Coachien työnohjaajan on hyvä olla sekä kouluttautunut työnohjaajaksi että pätevöitynyt coachiksi. Tässä koulutuksessa pätevöidyt coachiksi ja erikoistut coachien työnohjaajaksi. Tarve coachien omaan työnohjaukseen tulee tulevaisuudessa kasvamaan. Nyt on eturivin mahdollisuus olla Suomessa ensimmäisten joukossa tarjoamassa tätä palvelua muille coacheille.

Koulutuksen esitteen löydät täältä: supervision-koulutusesite-syksy2020

Tutustu tarkemmin koulutuksen sisältöihin ja alustavaan ohjelmaan: alustavat-koulutussisallot-ja-paivat-supervision-2020

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisätietoja suoraan kouluttajilta tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@tevere.fi.

Päivi Kupias
+358 40 7655 655
paivi.kupias(at)tevere.fi

Raija Peltola
+358 40 849 2550
raija.peltola(at)tevere.fi

KIRJOITA HAKUSANA TÄHÄN JA PAINA ENTERIÄ