Työnohjaaja — haluatko pätevöityä icf-coachksi sekä coachien työnohjaajaksi? Hae mukaan syksyllä alkavaan koulutukseemme!

Suomessa laatuaan ensimmäinen coaching-koulutus alkaa lokakuussa 2019. Tämä coaching-koulutus on suunnattu koulutetuille työnohjaajille. Huomioimme koulutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa osallistujien aikaisemman ohjausosaamisen.

Koulutus pätevöittää sinut icf-coachksi ja voi halutessasi koulutuksen jälkeen hankkia itsellesi ACC-, PCC- tai MCC- sertifikaatin.

Koulutus koostuu kahdesta eri moduulista. Ensimmäinen Personal coach -moduuli pureutuu coachingin ydintaitoihin. Sen aikana perehdyt coaching-ajatteluun sekä sen yhtäläisyyksiin ja eroavaisuuksiin työnohjaus-ajattelun kanssa. Toisen Supervision coach -moduulin aikana paneudumme coachien työnohjaajana toimimiseen.

Coachien työnohjaajan on hyvä olla sekä kouluttautunut työnohjaajaksi että pätevöitynyt coachiksi. Tässä koulutuksessa pätevöidyt coachiksi ja erikoistut coachien työnohjaajaksi. Tarve coachien omaan työnohjaukseen tulee tulevaisuudessa kasvamaan. Nyt on eturivin mahdollisuus olla Suomessa ensimmäisten joukossa tarjoamassa tätä palvelua muille coacheille.

Koulutuksen esitteen löydät täältä: supervision-koulutusesite-s2019

Tutustu tarkemmin koulutuksen sisältöihin ja ohjelmaan: koulutussisallot-ja-paivat-supervision-2019-2020

Haku koulutukseen on nyt auki. Voit hakea koulutukseen alla olevasta linkistä:

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä ja toteutuksesta antavat Teveren Päivi Kupias ja Raija Peltola:

Päivi Kupias

+358 40 7655 655

paivi.kupias(at)tevere.fi

Raija Peltola

+358 40 849 2550

raija.peltola(at)tevere.fi

KIRJOITA HAKUSANA TÄHÄN JA PAINA ENTERIÄ