Työarjen estetiikka – virittäydy ilolle ja ihmeille!

Tervetuloa Teveren aamukahveille 30.11.2023 Katajanokalle

6.11.2023
Teksti: Minna-Rosa Kanniainen

On se aika vuodesta, kun kalenterit täyttyvät kiihtyvää vauhtia, ja kesän rauhallinen tahti alkaa olla jälleen pelkkä muisto. Lisääntyneestä työn intensiteetistä, kuormituksesta ja kohonneesta työuupumuksen riskistä työelämässä puhutaan paljon. Miten löydämme keinoja siihen, että työ antaa tekijälleen, eikä ainoastaan kuluta voimavarojamme?

Yhden näkökulman tarjoaa Teveren yhteistyökumppani Johanna Kiesiläinen-Riihelä, jolta ilmestyy joulun jälkeen tietokirja työelämän estetiikasta. Työelämässä on totuttu joko painamaan sata lasissa tai vetämään henkeä vuorotteluvapaalla. Työarjen estetiikka tarjoaa näiden kahden ääripään väliin vaihtoehdon – tietynalaisen elämäntavan, jolla työnteko voi olla samaan aikaan sekä nautinnollista että tehokasta.

Työarjen estetiikka on taitoa nähdä tavallisessa erityistä. Siinä otetaan aistit apuun ja virittäydytään kauneudelle. Tietokirjassa esitellään 12 helppoa työarjen kauneusrutiinia, joilla saa vaivattomasti työarkeen pientä säihkettä. Tuloksena tästä on tutkitusti hyvinvointia ja luovuutta.

Johanna on lupautunut pitämään meille vuorovaikutteisen työpajan työarjen estetiikasta. Työpajassa kuulet lyhyesti ja innostavasti teoriasta ja kirjan tarinoista, saat konkreettisia vinkkejä ja inspiraatiota työelämään sekä pääset tekemään valmennuksellisen harjoitteen.

Ohjelma 30.11.2023 klo 9.00-10.30:
• Tervetuloa!
• Puheenvuoro: Työarjen estetiikka – virittäydy ihmeille ja ilolle työelämässä!
• Valmennuksellinen harjoite
• Yhteinen purku ja vapaa keskustelu aiheesta

Otamme työpajaan maksimissaan 20 osallistujaa. Aloitamme työskentelyn klo 9.00 ja tilaan pääsee klo 8.45. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu täällä.
Tervetuloa mukaan!
Aurinkoisin syysterveisin,
Minna-Rosa, Päivi ja Raija Teverestä

KIRJOITA HAKUSANA TÄHÄN JA PAINA ENTERIÄ