Teveren perintö jatkuu uudessa omistuksessa

16.1.2024
Teksti: Minna-Rosa Kanniainen

Päivälleen 14 vuotta Tevere Oy:n perustamisesta Teveren omistus siirtyi 10.1.2024 Minna-Rosa Kanniaiselle. Perustajat ja pitkäaikaiset omistajat Päivi Kupias ja Raija Peltola jatkavat kiinteää yhteistyötä, mutta hiljaisemmalla vauhdilla.

Minna-Rosa aloitti Teveressä valmentajana elokuussa 2021 ja siirtyi toimitusjohtajaksi kesäkuussa 2022. Yhteistyö Teveren kanssa alkoi jo kymmenisen vuotta aikaisemmin mentoroinnin parissa.

Tevere keskittyy edelleen työyhteisöjen sekä esihenkilöiden, kouluttajien ja muiden ohjaustyötä tekevien valmentamiseen ja ohjaamiseen. Coaching, työnohjaus ja mentoroinnin tuki säilyvät tärkeinä Teveren tuottamina palveluina. Uutena osa-alueena kevään 2024 aikana on tulossa kansainvälisten osaajien uracoaching.

”Päivin ja Raijan tuella olen saanut kasvaa hiljalleen tevereläiseksi, ja Teveren perintö jatkuu edelleen. Oppimisen tukeminen sekä eettinen ja ratkaisukeskeinen valmennus- ja kehitystyö ovat myös minulle sydämen asioita” sanoo Minna-Rosa.

 

Minna-Rosalle työnohjaajan STOry -pätevyys

Minna-Rosa valmistui joulukuussa STOry-hyväksytyksi työnohjaajaksi. Hän suoritti työnohjaajakoulutuksen Siriassa, Sirkku Ruudun ja Päivi Kupiaksen vetämässä koulutuksessa. Koulutuksen viitekehys on ratkaisukeskeinen ja integratiivinen.

Minna-Rosalle on kertynyt koulutuksen aikana kokemusta paitsi yksilötyönohjauksesta myös työyhteisöjen työnohjauksesta. ”Ohjaajana pyrin siihen, että toimintatapani on tavoitteellinen, käytännönläheinen ja asiakasta kunnioittava. Olen saanut palautetta empaattisesta läsnäolostani, kyvystä luoda turvallinen ilmapiiri ja toisaalta taidoistani viedä asiakkaita eteenpäin ratkaisukeskeisellä ja analyyttisellä otteellani. ”

Jos organisaatiossasi on tarvetta työnohjaukselle, otathan rohkeasti yhteyttä [email protected]!

KIRJOITA HAKUSANA TÄHÄN JA PAINA ENTERIÄ