Työnohjaus, coaching ja fasilitointi kehittymisen tukena -julkaisu

Maanantaina pidettiin Työnohjaus, coaching ja fasilitointi kehittymisen tukena -julkaisun julkistamistilaisuus iloisissa tunnelmissa Helsingissä.

Maaliskuussa päättyneen työnohjaajakoulutuksen lopputyönä syntyi verkkojulkaisu, jossa yhdeksän koulutusohjelmasta valmistunutta työnohjaajaa jakaa omaa asiantuntemustaan mielenkiintoisia teemoja ja kokeiluja käsittelevissä artikkeleissaan. Kaikissa artikkeleissa käsitellään työnohjausta, osassa myös coachingia, valmennusta ja yleisemmin ohjausta.

Julkaisussa on oivalluttavia sisältöjä sekä kokeneille että tuoreille työnohjaajille. Siitä on iloa myös muille ohjaajille, kuten coacheille. Artikkelit ovat oivalluttavaa luettavaa myös esimiehille ja ylipäänsä kaikille työnohjauksesta tai ohjauksesta yleisemmin kiinnostuneille.

Linkki verkkojulkaisuun

Työnohjaaja kehittäjänä – työnohjaus, coaching ja fasilitointi oppimisen tukena -koulutus on Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalveluiden ja Teveren yhteistyössä järjestämä kahden ja puolen vuoden työnohjaajakoulutus, johon kuuluu vahvasti myös coaching ja fasilitointi. 

julkaisun-kansi-1

KIRJOITA HAKUSANA TÄHÄN JA PAINA ENTERIÄ